Musikantenstadl - Arena Pula 2015

June 28, 2015

Klapa Cambi - gost i domaćin na Austrijskom glazbenom show-u Musikantenstadl - održanom u Pulskoj Areni 27.06.2015

Iz pulske Arene uživo je emitiran Musikantenstadl, najveći i najpopularniji zabavni televizijski show na tržištima njemačkog govornog područja. Putem nacionalnih televizija ORF, ARD und SF odnosno emitivnih tržišta njemačkog govornog područja uživo se u trajanju od 120 minuta u prime timeu prenosi u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Osim publike u Areni, show je u prosjeku pratilo više od 7 milijuna gledatelja ispred malih ekrana.

Kao jedini domaći izvođač nastupila je klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca, što je na neki način i velika počast.

Musikantenstadl zabavlja publiku već više od 30 godina uspješnom kombinacijom međunarodne zabavne glazbe, šlagera, popularne klasične glazbe, narodne glazbe i limene glazbe, kao i „small talka“, skečeva. Svake godine gostuje u četiri različita grada, od toga je jedno uvijek silvestarsko izdanje.

Show u Puli uživo je pratilo oko 5000 stranih gostiju kako na generalnoj probi, tako i na samom prijenosu uživo, a pred malim ekranima višemilijunska publika. Naravno u show su bile uvrštene i slike Pule, Istre i Hrvatske. Između ostalima nastupili su „narodni Rock´n´Roller“ Andreas Gabalier, Umberto Tozzi, Johnny Logan & Olaf Berger, duo Amigos, njemački duo Fantasy, sestre Sigrid & Marina, talijanska skupina The Italian Tenors, švicarka Monique, Zillertaler Haderlumpen, Die Jungen Thierseer, Patrick Lindner, Rex Quintett, boy band Cappuccinos i puno drugih. Našoj publici će možda ipak biti poznatiji Umberto Tozzi i pobjednik Eurovizije Johnny Logan. Nastupili su i pulski gladijatori, pulske mažoretkinje, a narodne nošnje prezentirao je KUD Uljanik.

Voditelj Show-a Andy Borg osobno nam je prišao i izrazio svoj interes i zadovoljstvo zbog naše pjesme, stila.
Gostovanje u Puli najavljuje se već cijelu godinu kako u stranom tisku, tako i u prethodnim izdanjima „Musikantenstadla“. Tržišna medijska vrijednost ove promocijske ofenzive novčano se ne može niti izraziti.

Comments

2 Responses to “Musikantenstadl - Arena Pula 2015”

  1. Pod G on November 23rd, 2015 12:33 pm

    Svaka čast, samo naprid! Uvik ste najjači, promotori hrvatske glazbe :)

  2. www.ninjavouchers.co.uk on July 19th, 2017 9:50 am

    http://www.ninjavouchers.co.uk...

    Musikantenstadl - Arena Pula 2015 | Klapa Cambi…

Got something to say?