Ne damo te pismo naša: Klapa Cambi na Poljudu

August 17, 2011

Da više nisu tek jedna od hrvatskih klapa, znamo već neko vrijeme, ali da su itekako klapa za stadione, postat će jasno svima koji će doći u nedjelju, 28.08.2011. na Poljud, na koncert klape Cambi. Početak koncerta je u 20 sati. Na današnjoj novinarskoj konferenciji kojoj su nazočili pročelnik za kulturu Darko Opačak, Nada Maršić, direktorica Turističke zajedn ice Kaštela, umjetnički voditelj klape Cambi Vinko Didović, član klape Cambi Hrvoje Lozančić, predsjednik KUD Cambi Tonči Bezić te organizatori koncerta, Ivica Bubalo (Picaferaj) i Branko Paić (Scardona), otkriveni su detalji ovog stadionskog spektakla koji će se održati u sklopu ‘Ne damo te pismo naša’.
- Ovaj koncert bit će svojevrsna retrospektiva svih 25 godina, a tematski će biti podjeljen u tri djela: tradicionalne pjesme, nove skladbe i interpretacija pop-rock materijala Zlatana Stipišića Gibonnija – rekao je voditelj klape Vinko Didović.

- Htio bi se u ime cijele klape zahvaliti organizatorima što su prepoznali Cambi i što će joj omogućiti veličanstven nastup na Poljudu – dodao je član klape Cambi, Hrvoje Lozančić.
Ove godine ovaj klapsko – koncertni spektakl bit će u obljetničkoj atmosferi jer će upravo tu večer klapa Cambi proslaviti svojih 25 godina karijere. Iako je klapa naravno uzbuđena pred ovakav koncert, on ipak nije organiziran na njihovu inicijativu već na inicijativu publike.
- Klapa Cambi najbolja je promocija Grada Kaštela i kaštelskog turizma – napomenula je Nada Maršić, iz TZ Grada Kaštela.

Prepoznavši kvalitetu klape, pročelnik za kulturu Darko Opačak, kazao je kako je klapa Cambi prepoznatljiv brend, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu i to je odlična promocija za naš Grad .
Organizatori koncerta Branko Paić iz Scardone i Ivica Bubalo iz Picaferaj predstavili su voditelje, a to su Oliver Mlakar i Lidija Šegvić. Goste još nisu htjeli reći, ali za sada možemo naglasiti kako će to biti večer ponajboljih hrvatskih vokala.
- Za klapu Cambi trenutno postoji veliki medijski interes, a publika ih jednostavno obožava. To najbolje govore i milijunski pogledi na njihove spotove, na youtubu – rekao je jedan od organizatora, Branko Paić.
Karte za ovaj koncert mogu se kupiti od ovog petka, 12.08.2011., po cijenama od 50 i 70 kuna parter, preko sustava Eventima ili na sljedećim splitskim adresama: CD Shop Dancing Bear, Music shop, RT Koteks, RK Robot (Splitska 3).

Agencija “Picaferaj” iz Splita i izdavačka kuća SCARDONA iz Zagreba organizirati će 28.08 2011. na Poljudskom stadionu, peti - jubilarni koncert u sklopu projekta „Ne damo te pismo naša“

Cilj koncerata, očuvanje tradicije klapske pjesme, koji su održani proteklih godina po cijeloj Hrvatskoj doprinijeli su velikoj popularnosti klapske pjesme.

Projekt „Ne damo te pismo naša“, danas je prepoznatljiv ne samo među pjevačima, glazbenicima i ljubiteljima klapske pjesme, nego i van granica naše države zahvaljujući brojnim stranim gostima koji su prisustvovali koncertima i medijima koji su izviještavali o njima.

Ovogodišnji koncert koji će se održati 28.08. obilježit će na najljepši mogući način 25 godina djelovanja klape “CAMBI”

www.nedamotepismonaša.com

ULAZNICE ĆE BITI U PRODAJI OD 16.08.2011.

CIJENA ULAZNICE ZA POLJUDSKI KONCERT “”NE DAMO TE PISMO NAŠA” ,
JE I OVU, 5. GODINU ISTA: TRIBINA 50,00 kn, PARTER:70,00 kn

PRODAJNA MJESTA

SPLIT CD SHOP DANCING BEAR
MUSIC SHOP, RK KOTEKS
RK ROBOT, Split 3

SOLIN–Caffe bar “KREŠIMIR”
GRAĐA PRODAJNI CENTAR SOLIN
KAŠTEL SUĆURAC - Caffe bar “MORE”
KAŠTEL GOMILICA - Caffe bar “VANADIS”
KAŠTEL KAMBELOVAC - Restoran “BALETNA ŠKOLA”
KAŠTEL STARI - Caffe bar “TAKT”
KAŠTEL NOVI - Caffe bar “TIN”
KAŠTEL LUKŠIĆ - Caffe bar”FARAON”
KAŠTEL ŠTAFILIĆ- Knjižara “ SCRIPTA”
TROGIR - Turistička agencija ATLAS TROGIR
ŠIBENIK - CD SHOP “WOODSTOCK”
ZADAR - CD SHOP “AQUARIUS „
OMIŠ - Turistička agencija “RADMANOVE MLINICE”
MAKARSKA - Fotomuzikalija ” JOKO”
OPUZEN- GRAĐA PRODAJNI CENTAR OPUZEN
SINJ - Knjižara “AXEL”
Prodaja ulaznica u sustavu Eventim www.eventim.hr

Comments

4 Responses to “Ne damo te pismo naša: Klapa Cambi na Poljudu”

 1. ApisMedia.pl on April 28th, 2015 6:30 am

  See the agenda & understand more about the show.

 2. zielona kawa odchudzanie on April 28th, 2015 5:24 pm

  Ignoring all of this, Dr. Oz has alternatively embraced it as the newest
  panacea for weight loss.

 3. życzenia śmieszne on June 30th, 2015 1:25 am

  Fastidious replies in return of this question with firm arguments and telling the whole thing
  regarding that.

 4. tees and hoodies on January 13th, 2017 12:48 pm

  magnificent issues altogether, you just received a new reader.

  What could you suggest about your put up that you made some
  days in the past? Any positive?

Got something to say?