Krenuli plakati - Koncert za K.K. Split

November 4, 2009

Krenula je promidžba za koncert. Plakati, karte, transparenti su primjereno dizajnirani kao bi bili spoj ŽUTE boje naših košarkaša i predstavili našu klapu.

Mala dvorana na Gripama uskoro će odzvanjati pjesmom Pivača KUD-a Cambi koji će u četvrtak, 12. studenog održati koncert pod nazivom ”Pjesmom za Žute”, kako bi financijski pomogli Košarkaškom klubu Split i senzibilizirali javnost da se ovom uzornom sportskom klubu pomogne i da cijeli Split, Dalmacija i Hrvatska stane uz njih.

Prihod od koncerta iskoristit će se u svrhu pomoći i potpore aktivnostima škole košarke, točnije za nabavu minibusa koji je prijeko potreban za prijevoz više od 300 djece koja odlaze na raznorazna natjecanja. Pivači su iskazali iznimno zadovoljstvo što će svojim nastupom pomoći svom omiljenom splitskom klubu i ponovno pokazali veliku senzibiliziranost za humanitarno djelovanje.

Pivači KUD-a Cambi, naša najnagrađivanija klapa ujedno je i prva klapa koja je nastupala na ”Gripama” još  2000. godine i rasprodala koncert što je bila prvorazredna senzacija, jer je do tada bilo nezamislivo da klapa nastupi u sportskoj dvorani. Malo je izvođača kojima je uspjelo napuniti „Gripe“ i koji bi se upustili u
organizaciju koncerta na ”Gripama”pa je time njihov uspjeh još i veći. Klapa je ponovno u velikom usponu,pa su tako svojim pjesmama, „Ne more mi bit“ i  „Kriva karta“ koja je dobila ovih dana i video izdanje, osvojili publiku i glazbene kritičare, top liste na kojima su prvi već tjednima, osvojili mnogobrojne nagrade na svim festivalima na kojem su sudjelovali:  Dalmatinska šansona u Šibeniku, Festival dalmatinskih klapa u Omišu i Večerima dalmatinske pisme i bili apsolutni pobjednici na velikom  svjetskom festivalu u St. Petersburgu – GRAND PRIX – ST. PETERSBURG.

Kada govorimo o najboljima u hrvatskoj košarci, KK Split Croatia Osiguranje predstavlja sam vrh naše košarke. Jedinstven po mnogo čemu, KK SPLIT CO u svojih 60 godina postojanja je osvajač 3 titule europskih prvaka, 2 puta pobjednik Kupa Radivoja Koraća, 7 puta prvak države, te 10 puta osvajač nacionalnog kupa. Nema puno klubova u Europi koji se mogu pohvaliti ovakvim dostignućima. KK Split danas nije mrtav, ali je na aparatima koji ga jedva održavaju na životu, i to ne svojom krivnjom. Upravo zbog toga, Pivači su preuzeli inicijativu i organizirali koncert kako bi pomogli velikom klubu, a nadaju se da će se potpori pridružiti i druge estradne zvijezde.

GOSTI NA KONCERTU: klapa Elektrodalmacija,

Dođite i Vi i pružite podršku ovom slavnom košarkaškom klubu. Budite i vi dio ove hvalevrijedne akcije!

PRODAJNA MJESTA: R.K. ROBOT (Split 3); DANCING BEAR (na Pjaci); caffe DEŽBJEGO (mala dvorana KK Split)

Comments

Got something to say?