VDP - Kaštelanski đir

July 23, 2009

11. VEČERI DALMATINSKE PISME – KAŠTELANSKI ĐIR
Druga večer ovogodišnjeg 11. izdanja Večeri dalmatinske pisme –Kaštela 2009. prošla je u znaku klapa Iskon i Šufit, te obrađivača Mojmira Čačije. Naime, upravo su oni trijumfirali u «Kaštelanskom điru» i to među 20 vrhunskih klapa koje su se predstavile publici u Kaštel Kambelovcu, kao i gledateljima HRT-a diljem Hrvatske.

A i sam popis izvođača najavljivao je itekako tešku, iscrpljujuću i «tisnu» bitku. Jer kada vam se na istoj pozornici, ovaj put na poljani uz crkvu sv. Mihovila, nađu sva «velika» imena klapa od Pivača KUD-a Cambi, Vokalista Salone, zagrebačkog Kampanela, Tragosa, Iskona te Šufita – samo je pitanje kako će se nagrade podijeli među ovom veličanstvenom šestorkom.

Naša klapa nagrađena je drugom nagradom žirija i trećom nagradom publike. Na kraju ne možemo biti nezadovoljni, iako uvik težimo više i stalnose dokazivati. Idemo dalje. Nastupili smo s pjesmom JOŠ OVAJ PUT u obradi našeg maestra Rajmira Kraljevića.

Nakon završenog služnenog programa, kao lanjski pobjednici festivala održali smo u pauzi do proglašenja i pulusatni koncert za gledatelje festivala.

Pogledajte i video s nastupa.

Još ovaj put LIVE

JOZIN CIRKUS

Comments

Got something to say?