Festa 2009

February 10, 2009

Osmu godinu za redom, uoči blagdana Sv. Vlaha, organiziran je tradicionalni humanitarni koncerta „Festa 2009“- Dubrovnik. Glavni događaj održao se u petak 30. siječnja u Sportskoj dvorani u Gospinu polju.

Na velikom revijalnom koncertu nastupilo je oko tridesetak probranih domaćih i nekoliko gostujućih interpretatora zabavne i pop-rock glazbe koji su svojim recentnim festivalskim nastupima ili hit-izdanjima posebno zasjali na hrvatskom estradnom nebu. Njihov nastup pratio je Festa-orkestar, sastavljen od vrsnih hrvatskih glazbenika.

Koncert je otvorila Tereza Kesovija, a na kraju je zapjevao Milo Hrnić. Na sceni u Gospinu polju nastupili su i Pivači KUD-a Cambi, Neno Belan s klapom “Ragusavecchia”, Ibrica Jusić, Luka Nižetić, Marija Husar, Sandi, Marina Tomašević, Gianni Gamulin, Zorica Kondža, “DaRiva”, “Merita’s”, “Feminnem”, Ivana Kindl, Antonija Šola, Markos, Tamara Kujačić, “Valetudo”, Žanamari Lalić, Sabina i drugi.

Humanitarna namjena FESTE 2009 usmjerena je novoosnovanoj Udruzi roditelja djece s Down-sindromom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Donacije se mogu izravno uplatiti na Festin humanitarni fond kod OTP banke: 2407000 – 1100305487.

Tereza Kesovija

Tereza Kesovija

Ono što mi pamtimo je susret i večera sa prijateljem Nenom, dugogodišnjih prijeteljom naše klape i klape Maestral, vrsnim gitarisom i mandolinistom.  A tu večer smo dobili POLJAKE u rukometu.

Comments

Got something to say?