Selnica ob Dravi (Slo)

November 14, 2008

7.11. u mjestu Selnica ob Dravi, pokraj Maribora, Slovenija, s početkom u 17 sati Pivači KUD-a Cambi održali su koncert. U neobičnom ambijentu, prekrasno uređenom i obnovljenom podrumu (velika dvorana), nije bilo akustike, ali bili smo na dispoziciji.

Na poziv KUD-a iz Selca ob Dravi, koji njeguje dugogodišnje dobre odnose s kaštelanskim KUD-vima, u nađem proputovanju iz Austrije prema Korčuli, rado smo se odazvali. Ugošćeni poput pravih prijatelja, u neobičnom popodnevnom terminu za koncert, dogodio se jedan ležerni nasmijan susret publike i pivača.

Bilo je tu i smija…i pravih, rijetkih trenutaka potpune spontanosti. Program sastavljen od acapella ali i uz gitare popraćenih skladbi, publika je izvrsno prihvatila, i koncert je potrajao.

Svoje repertoar smo približili pjesmama koje su posjetitelji više poznavali (pjesme koje su popularnije u Sloveniji nego kod nas).

Nakon par biseva i sami smo zamolili za odlazak s pozornice, jer je trebalo žurno krenuti put Dalmacije. U rastanku s domaćinima, primili smo prigodne poklone ali i poziv na sljedeći, koncert u Mariboru, u većoj dvorani, s više pripreme i reklame, na proljeće.

Slike sam samog događaja pogledajte u galeriji

Jedna od dvorana usmjerenih prema bini

Jedna od dvorana usmjerenih prema bini

Bilo je i prikoviše smija...

Bilo je i prikoviše smija...

Ništa ne prolazi bez kontrole našeg maestra

Maestro nas sve više iznenađuje

Comments

Got something to say?